Bitch please.

Klart som fan så har jag blivit sjuk.. Underbart med 40 graders feber inatt. Kunde knappt sova, och vaknade upp i en pöl av mitt egna svett. Så mysigt! Eller inte, fyfan.. Fick sova typ ostört från kl 7 imorse till kl 12. Yay! Baahh... Har inte haft feber under dagen nu så hoppas på att den håller sig undan också.

Har suttit och letat efter recept på efterätter. Ska baka något till "julbordet", och tror jag hittade en chokladcheesecake som blir bra. Min mamma gillar inte saffran så något med det går inte att baka.. Jag som älskar saffran, men men! Choklad sitter aldrig fel heller ;)

Mamma fyllde år igår också. Så gick dit en stund, gav presenter och åt lite tårta. La mig i soffan så fort jag kom hem igen. Kom på sen att jag hade hämtat ut dom sista julklapparna så fick slå in dom, och ställa undan. Innan tösen rotar igenom alla påsar.. Finns en stor risk för det!

Om man skulle vara duktig och gå upp ur sängen nu. Diska och dammsuga. Även fast jag har lovat att ta det lugnt idag. Meeen jag blir sååååå rastlöööööös! Helt jävla gay å bara ligga och inte göra något. Blä..

Drömde att jag såg en stor jävla häst som låg död i en bassäng typ, och börjat ruttna. Mys!! Usch.

Nää.. Nu får det bli en cigg iallafall. Luckra upp slemmet i lungorna. Yummie!